توقف رسمی فعالیت شبکه آمریکایی در عراق | «الحره» تعطیل شد

شبکه تلویزیونی آمریکایی «الحره» از توقف رسمی فعالیت خود در عراق به علت خودداری آژانس رسانه‌های بین‌المللی آمریکا از تأمین مالی این شبکه علیرغم مصوبه کنگره، خبر داد.
شبکه تلویزیونی آمریکایی «الحره» از توقف رسمی فعالیت خود در عراق به علت خودداری آژانس رسانه‌های بین‌المللی آمریکا از تأمین مالی این شبکه علیرغم مصوبه کنگره، خبر داد.
کد خبر: ۱۵۰۵۶۸۱

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از میدل ایست نیوز، شبکه الحره آمریکا که به زبان عربی برنامه پخش می‌کرد و دولت آمریکا آن را پس از اشغال عراق در سال ۲۰۰۳ تأسیس کرد، با انتشار بیانیه‌ای از توقف رسمی فعالیت خود خبر داد.

در این بیانیه آمده است که کنگره آمریکا در ۲۴ اسفند (۱۴ مارس) امسال با تأمین مالی شبکه الحره تا پایان سال مالی ۲۰۲۵ موافقت کرد. اما یک روز بعد، آژانس رسانه‌های بین‌المللی آمریکا ناگهان تصمیم به توقف تأمین مالی را به این شبکه و دیگر مؤسسات رسانه‌ای که از دولت آمریکا بودجه می‌گرفتند، ابلاغ کرد.

دولت «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در ماه مارس امسال اعلام کرد در چارچوب تلاش گسترده برای کاهش هزینه‌های دولت، همه پرداخت‌های دولت به رسانه‌های تحت حمایت دولت آمریکا را متوقف خواهد کرد.

«جفری گیدمن» مدیرعامل مؤسسه «شبکه‌های پخش خاورمیانه» (MBN) که الحره نیز زیرمجموعه آن است، قبلاً گفته بود پخش برنامه‌های الحره متوقف خواهد شد، ولی تلاش خواهد شد با کاهش کارمندان به ده‌ها نفر، فعالیت شبکه در فضای دیجیتال ادامه یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها